Wednesday 19 June 2013

Δέκα ψυχεδελικά

 1



 2



3



 4



 5



6



 7



8



 9




10


Οι διαστάσεις τους είναι από 25Χ30 έως 30Χ40 
και είναι όλα σε καμβά, δουλεμένα με ακρυλικά

3 comments:

Λερναία Ύδρα said...

Φίλε μου τι να πω.Όταν τα βλέπω αισθάνομαι καλύτερα από όταν βλέπω έργα του Πόλοκ.Ξέρω καποιοι θα με πούνε υπερβολικό,κάποιοι άσχετο και κάποιοι ψεύτη.Στα αρ... μου.Εγώ ,τουλάχιστον μέσα στη μπλοκόσφαιρα, λέω πάντα αυτό που νιώθω.Πότέ δε μπόρεσα να καταλάβω πως μπορεί να κοστολογηθεί η καλλιτεχνική αξία ενός έργου πέρα από το βάρος της ζυγαριάς των αισθήσεων.Ποτέ δε κατάλαβα γιατί ο ζωγράφος με τη μεγάλη μύτη ,που δουλεύει 50 χρόνια την ίδια μανιέρα,να θεωρείται πιο σημαντικός π.χ από τον Ανδρουλάκη που ''παιζει'' συνεχώς.Τέλος πάντων βάση αυτων των δημιουργγιων σου,αν βέβαια μου επιτρέπεις, θα κανω ένα πείραμα ,σε λίγες μέρες,στο μπλοκ μου να διαπιστώσω αν κάποιος μπορεί να ξεχωρίσει τον Ζάχο από τον Πόλοκ..είδωμεν .Συγχαρητήρια και εβίβες και καλά πιωματα τώρα το καλοκαίρι

MYSTELIOS said...

Φανταστικά έργα, σαν πολύχρωμα και ονειρικά ταξίδια σε άλλους κόσμους !!!
Καλό Καλοκαίρι και καλή συνέχεια !!!

Χρήστος Αντισθένης Ζάχος said...

#Φίλε Λερναίε,
με με τιμάς ιδιαιτέρα με το σχόλιό σου. Αλλά, καιρός είναι να αποκαθηλώσουμε τα ιερά τέρατα που γράψαν την ιστορία τους, και να κάνουμε το δικό μας.
Έχω επηρεαστεί από τον Pollock, αλλά, χρησιμοποιώντας της τεχνική του, ανακάλυψα κάτι άλλο. Και αυτό το άλλο είναι το "μυστικό" της τεχνικής που χρησιμοποιώ σε αυτά τα έργα.
Να είσαι πάντα καλά και, φυσικά, εβίβες!


#Στέλιο, πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν. Καλή συνέχεια και σε σένα και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι!